12 x 380 g/400 g/405 g/820 g Yarrah Bio -märkäruoka: 9 + 3 kaupan päälle! - Bio, kanaa, nokkosta & tomaattia kastikkeessa (12 x 820 g)

12 x 380 g/400 g/405 g/820 g Yarrah Bio -märkäruoka: 9 + 3 kaupan päälle! - Bio, kanaa, nokkosta & tomaattia kastikkeessa (12 x 820 g)
Kategoriat: Lemmikit, Koiranruoka
Brand: Yarrah
38.19 EUR
Lisätietoja

Yarrah Bio on koiran täysravinto ja sisältää kaikkia elintärkeitä ravintoaineita oikeassa suhteessa. Siihen käytetään ainoastaan luonnonmukaisesti tuotettuja raaka-aineita, mikä suojaa lemmikkiäsi ruoka-aineallergioilta ja ruoansulatusongelmilta. Yarrah-ruoat sisältävät tarkoin harkitun määrän vitamiineja sekä kivennäis- ja hivenaineita, jotka edistävät koirasi terveyttä ja vastustuskykyä ja pitävät sen turkin kiiltävänä. Yarrah-ruoan lihapalat kypsennetään hitaasti kastikkeessa, joten niiden luonnollinen tuoksu ja maku ovat vielä tallella valmiissa ruoassa. Valvottua luomutuotantoa. Yarrah-tuotteiden edut: ei sisällä geenimuunneltuja ainesosia viljelemiseen ei ole käytetty torjunta-aineita eläintuotteiden tuotannossa ei ole käytetty hormoneja ei lisättyjä sokereita tai maitotuotteita ei keinotekoisia väri-, aromi- tai makuaineita säilötty luonnollisten kivennäisaineiden ja vitamiinien avulla Valittavat märkäruoat: Yarrah Dog Bio Chunks Vega: vegaaninen luomumärkäruoka täysikasvuisille koirille, maukkaita soijapaloja ja karpaloita, tasapainoinen ja kattava, ei lihaa, makeutettu omenamehutiivisteellä, ei keinotekoisia lisäaineita. Yarrah Bio, kanaa, nokkosta tomaattia kastikkeessa: mehukkaita lihapaloja kastikkeessa, pääasiallisena proteiinilähteenä on kananliha, koska sen valkuainen on erittäin laadukasta ja helposti sulavaa. Yarrah Bio, kanaa, nautaa, nokkosta tomaattia kastikkeessa: mehukkaita lihapaloja maukkaassa kastikkeessa, proteiinia tarjoavat kanan- ja naudanliha, koska ne ovat helposti sulavia ja korkealaatuisia proteiinilähteitä, kaikille koirille, sisältää nokkosta ja tomaattia, sopii myös herkille koirille. Yarrah Bio Paté, kana, merilevä spirulina: erityisen herkullinen koiran luomupatee, tasapainoinen ja helposti sulava, ilman sokeria ja keinotekoisia väri-, aromi- tai makuaineita. Yarrah Bio Paté, sianliha: hypoallergeeninen luomumärkäruoka täysikasvuisille, herkille koirille, korkea lihapitoisuus, luomupossu ainoana eläinproteiinilähteenä, sisältää persiljaa ja timjamia, viljaton resepti, lisäaineeton. Hyödynnä herkullista tarjousta! Nyt rajoitetun ajan ostaessasi 10 x 380 g, 400 g, 405 g tai 820 g Yarrah Bio -märkäruokaa koirallesi, saat vielä 3 tölkkiä samaa makua kaupan päälle! Huomaa, että tarjous on voimassa vain tuotenumerolla 982423. Lisätietoa tuotteista saat linkeistä: Yarrah Dog Bio Chunks Vega Yarrah Bio, kanaa, nokkosta tomaattia kastikkeessa Yarrah Bio, kanaa, nautaa, nokkosta tomaattia kastikkeessa Yarrah Bio Paté, kana, merilevä spirulina Yarrah Bio Paté, sianliha