Cesar koiranruoka 28 x 150 g: 24 + 4 rasiaa kaupan päälle! - Country Kitchen, siipikarja & vihannekset kastikkeessa (28 x 150 g)

Cesar koiranruoka 28 x 150 g: 24 + 4 rasiaa kaupan päälle! - Country Kitchen, siipikarja & vihannekset kastikkeessa (28 x 150 g)
Kategoriat: Lemmikit, Koiranruoka
Brand: Cesar
31.69 EUR
Lisätietoja

Koirat rakastavat lihaa ja Cesaria. Niinpä näissä annosrasioissa on kaikki, mitä täysikasvuinen koira tarvitsee aktiiviseen ja terveeseen elämään. Ruoka vastaa koirasi ravitsemuksellisia tarpeita. Maukas, rakkaudella valmistettu liha takaa unohtumattoman makuelämyksen. Vitamiinit ja kivennäisaineet vahvistavat immuunijärjestelmää ja tarjoavat edellytykset terveeseen ja onnelliseen elämään. Tuotteessa ei ole keinotekoisia lisäaineita eikä sokeria. Anna koirasi nautiskella! Cesar-rasiat lyhyesti: täysravinto täysikasvuisille koirille laadukasta lihaa kastikkeessa: makuvaihtoehdosta riippuen nautaa, vasikkaa, siipikarjaa, kalkkunaa tai kanaa tärkeitä vitamiineja kivennäisaineita: vahvistavat koirasi immuunijärjestelmää kätevissä 150 gramman annosrasioissa ei sisällä sokeria eikä keinotekoisia väri- tai aromiaineita tasapainoinen ja kattava Nyt tarjouksessa! Voimassa vain rajoitetun ajan: kun ostat nyt 24 Cesar-rasiaa koirallesi, saat vielä 4 rasiaa kaupan päälle. Huomaa, että tarjous on voimassa vain tuotenumerolla 784905. Lisätietoa tuotteista saat linkeistä: Cesar-rasiat 14 x 150 g Cesar Country Kitchen Favourites -lajitelma Cesar Classic Selection -lajitelma